Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Lenovo'dan İkinci Çeyrekte Çift Haneli Büyüme

Teknoloji Devi Lenovo tüm iş birimlerinde çift haneli büyüme ve kârlılık artışı gerçekleştirdi. Lenovo, 11,91 milyar ABD Doları gelir ile önceki yılın aynı dönemine göre %19 artış ile çift haneli bir büyüme gerçekleştirdi. Lenovo, böylece arka arkaya iki mali çeyrek sonuçlarına göre 2017 yılının aynı dönemine kıyasla çift haneli bir gelir artışı elde etmiş oldu.

Lenovo ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

Lenovo, 2018 yılının ikinci çeyreğinde IDC rakamlarına göre Türkiye’de %24.6’lık pazar payı ile toplam PC pazarındaki liderliğini sürdürüyor. Lenovo, aynı zamanda bu liderliğine dizüstü bilgisayar kategorisinde de %27.9’luk pazar payı ile devam ediyor. Bu kapsamda IDC’nin ilk 6 ay sonuçlarına bakıldığında Lenovo, 2018 yılının ilk 6 ayında IDC rakamlarına göre PC pazarında %25.1’lik payı ile zirvedeki yerini koruyor.

Anahtar Kelimeler:
Lenovo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.