Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Rus Sberbank, Denizbank'ın Satış Tarihini Erteledi

Rus Sberbank, sahibi olduğu Denizbank’ın Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük bankalarından biri olan Emirates NBD’ye satış tarihini ertelendiği belirtildi.

Sputnik’e göre,  Sberbank’ın yeni finans raporunda, “Satış işlemlerinin tamamlanabilmesi için Türkiye, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Denizbank’ın faaliyet gösterdiği diğer ülkelerin onayı gerekiyor. Satış işlemlerinin 2018 sonu ya da 2019 başında tamamlanması bekleniyor” denildi.

Sberbank’ın Denizbank’taki hisselerini Emirates NBD Bankası’na satmak için imzaladığı anlaşmanın değerinin 14.6 milyar Lirayı geçtiğinin açıklandığına dikkat çeken Sputnik, Rus bankasının Denizbank’ı Belçikalı grup Dexia’dan 2012’de satın aldığını anımsattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.