Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken adana fetö şehit abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Vakıfbank’ta Bilgi Teknoloji Üstünsalih’e Emanet

Vakıfbank, Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna 27 yıldır bünyesinde çeşitli görevler alan Abdi Serdar Üstünsalih’i getirdi.

Vakıfbank, 1991’de çalışmaya başladığı bankada son olarak Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme Başkanı olarak çalışan Abdi Serdar Üstünsalih’i, Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi ettirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan Üstünsalih, yüksek lisansını Kamu Yönetimi bölümünde yaptı. Vakıfbank’ta başladığı bankacılık kariyerinde pek çok şube ve birimde başarılara imza atan Üstünsalih, idari pozisyonlara geçmesiyle birlikte EBİS, Bireysel Bankacılık, Bankacılık Operasyonları, Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme Başkanlığı birimlerinde de yöneticilik yaptı.

Üstünsalih bankacılığın yanında birçok vakıf ve dernekte de çalışıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Üstünsalih, Güneş Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, VakıfBank Personeli Özel Sosyal Güvenlik Hizmetleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur ve Hizmetlileri Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı Denetçiliği pozisyonlarında faaliyetlerine devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Vakıfbank
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.