Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

Veeam, Peter McKay ve Andrei Baronov’i es CEO Olarak Atadı

Veeam, Peter McKay ve Andrei Baronov’i es CEO olarak atadı,
 
Büyük şirket ve Bulut iş dallarında büyümeyi hedefleyen Veeam, bunun yanında operasyonlarını da global olarak hızla genişletiyor. Şirket, devam eden başarısını destekleyecek şekilde yönetici ekibini yeniden düzenleyerek, 2019 yılı için belirlenen hedef 1 milyar dolar ciro olduğu duyurdu.

Şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam®Software Başkan & COO, yönetim kurulu üyesi olan Peter McKay ’in ve kurucu ortak, yönetim kurulu üyesi ve CTO olan Andrei Baronov’un es CEO olarak atandığını duyurdu. Şuan ki CEO ve yönetim kurulu üyesi William H. Largent ise Finans ve Maaş Komitesi Genel Başkanı olacağını duyurdu. Veeam ’in kurucu ortağı ve yöneticisi Ratmir Timashev ise görevlerine devam ediyor.

Yönetim değişikliklerin, şirketin büyük şirket ve Bulut iş kollarındaki odağını güçlendirirken, Amerika kıtasında ve Asya - Pasifik – Japonya (APJ) pazarındaki yerinin hızlanmasını hedefliyor. Veeam ayrıca 2019’da 1 milyar dolar ciroluk bir şirket olma hedefinin de tekrar altını çizdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.