Amerika Vizesi

Amerika Vizesi (Görüntülenme Sayısı: 8)
Sektör Bilişim
İlan Tarihi 5 yıl önce
Firma No 453
Telefon 03124266061
Faks
Web Sitesi https://northvize.com/amerika-vizesi.html
Adres İran caddesi Karum Avm No 21/166 Çankaya Ankara
İl/İlçe Çankaya / Ankara
Firma Hakkında
Amerika Vizesi

Amerika Birleşik Devletleri göçmenlik yasasına uygun olarak Amerika vize tipine göre başvuru kabul etmektedir. Amerika vize müracaatınızın onaylanması için Amerika diplomatik temsilciliklerinin belirlediği tüm şartları taşımalısınız. Amerika vize prosedürlerinde Türkiye Cumhuriyeti için pasaport ayrımı yoktur. Amerika’ya seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) da dahil olmak üzere, pasaport tipi ayrımı yapmaksızın Amerika’ya giriş yapacak hakkı tanınmaktadır.
Amerika Birleşik Devletleri Konsoloslukları ülkenin güvenliğini en iyi şekilde koruyabilmek amacıyla vize işlemlerini disiplinli aynı zamanda adil bir şekilde yürütmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’nde vize başvuruları kişinin yaşını, mesleki durumunu, kişinin mesleki durumunu kapsayacak şekilde kendi özgünlüğü içinde değerlendirilmektedir.
Amerika Vizesi Nasıl Alınır ?
Amerika Birleşik Devletleri vize uygulamaları “göçmen vize” ve “göçmen olmayan vize” olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Göçmen olmayan vize kategorilerine başvuruda bulunan herkesin DS-160 formunu doldurması zorunludur. Amerika vizesi almak için temel adımlar; DS-160 başvuru formunun doldurulması, randevu alınması, kişisel durumunuza uygun vize tipi için gerekli evrakların hazırlanması, fotoğraf, parmak izi prosedürü ve vize mülakatı dır. Amerika vize randevusuna şahsen gitmeniz gerekmektedir. Amerika vizeleri çoğunlukla 10 yıllık olarak verilmektedir. Fakat bu 10 yıl Amerika’da kalabileceğiniz anlamına gelmez. Amerika’da kalış süreniz kapıdaki gümrük memuru tarafından belirlenmektedir. Amerika vizeniz 10 yıllık olsa da maksimum 6 ay dolmadan Amerika’dan ayrılmış olmanız gerekmektedir.
Amerika vize başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla yaptığınız takdirde vakit kaybetmeden Amerika vize randevunuzu uygunluk durumunuza göre alırız. Amerika vize uygulamasında parmak iziniz alınmakta ve mülakat yapılmaktadır. Mülakat ve digital parmak izi sürecinde Vize Merkezi operasyon sorumlumuz size asistanlık edecektir. Vize Merkezi Amerika Departmanı Amerika vizesi işlemlerinizi sizin adınıza yapabilir. Sitemizdeki Turist/Ticari/Transit bölümünden seyahat niyetinize ve mesleki durumunuza özel Amerika vizesi için gereken evrak listesine ulaşabilirsiniz.

Amerika Vize Ücretleri ?
Amerika Vize Ücreti Seyahat Amacınıza, Seyahat Tarihlerinize, Turistik, Ticari, Aile/Arkadaş Ziyareti Ve Diğer Vize Türlerine Göre Değişiklik Göstermektedir. Durumunuza Uygun Amerika Vize Ücretleri Hakkındaki Detaylı Bilgiyi Vize Merkezi Müşteri Temsilcimizden Edinebilirsiniz. Değerli Ziyaretçimiz, Vize Ücretini Yatırdığınızı Gösterir Dekontunuzu Amerika Vize Başvuru Dosyanıza Eklemeyi Unutmayın