Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Ameliyatsız Estetik Avantajlı Mı?

Bıçak altına yatmak ya da narkoz almak istemeyen pek çok kişi, güzelliğini korumak için ameliyatsız estetik tekniklerine yöneliyor. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur konuyla ilgili görüşlerini aktardı.

Cihantimur, son dönemlerde geliştirdiği ameliyatsız tekniklere artan talebin arkasında, insanların güzelliklerini koruma bilinci olduğunu anlatırken şunları söyledi:

“Bireyler artık yaşlanmadan koruyucu önlemler almak istiyorlar. Bu bilinç hızlı bir şekilde gelişti ve gençlik son derece eğitimli ve donanım sahibi. Yaşlanınca neler yaşayacağını, cildinde ne gibi değişimlerin olacağını çok iyi biliyor ve 30’lu yaşlarda henüz ince çizgileri oluşmadan önlemler almaya bakıyorlar. Geliştirdiğim ameliyatsız cilt yenileme tekniği Örümcek Ağı Estetiğinin bu kadar sevilmesinin nedenlerinden birisi de bu aslında.”

 “Estetik Güzel ve Genç Kalmayı Hayal Boyutundan Çıkarıyor”

Estetik cerrahiyi sağlık unsurlarının dışında tutmanın yanılgı olduğunu belirten Cihantimur, “Genç kalabilmek bir ütopya gibi düşünülse de, bugün estetik cerrahinin geldiği teknolojik donanım, yeni yapılan çalışmalar, vücudun asıl neye ve nasil ihtiyacinin oldugunun çok daha iyi bilinmesi, güzel ve genç kalmayı hayal boyutundan çıkarıyor” dedi.
 
"İyileşme Sürecini Kısaltmaya Yönelik Teknikler Geliştiriyorum"

 İyileşme sürecini kısaltmaya yönelik teknikler geliştirdiğini belirten Cihantimur, “Lokal anestezi ya da bölgesel uyuşturma ile yapılan ameliyatsız teknikler ayrıca kesi yapılmadan ya da mikro girişlerle uygulanabiliyor. İple kepçe Kulak Estetiği, Basit Burun Estetiği, Örümcek Ağı Estetiği, Genital Güzelleştirme gibi tekniklerin ortak noktası, kişilere iyileşme döneminde sorun çıkarmayan, çoğu kesi yapılmadan gerçekleştirilen teknikler olmasıdır” ifadelerini kullandı.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.