Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Ay Yıldızlı Gelinlikle Defile

3-5 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçeklesen 2017 Evlilik Fuarı, Şinasi Günaydın defilesiyle açılırken, modacı Pınar Bent'in hazırladığı ve defileye damga vuran Ay Yıldızlı özel tasarım gelinliği de Senay Akay taşıdı. Ay Yıldızlı gelinlik için podyumda adeta yıldızlar geçidi oluştu.

Ünlü manken Senay Akay, modacı Pınar Bent'in binlerce taştan hazırlanan Türk bayrağı motifli gelinliğiyle podyuma çıkarak “Memleketim” şarkısı eşliğinde yürüdü.



2017 yılından çok umutlu olduğunu söyleyen Akay, 3 ay içinde birini bulup evlenmek istediğini dile getirdi.

Defilenin sunumunu sanatçı Çiğdem Tunç üstlenirken, podyumda ise manken Akay’ın yanı sıra Nuri Alço, Süheyl Uygur, Gurur Aydoğan, Nida San, Murat Başaran, Emre Kızılırmak ve Hasan Yalnızoğlu da yürüdü.

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.