Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bu Uygulamalar, Cildi Sıkılaştırıyor

Cildinde sarkma, gevşeme sorunu yaşayanlar ve cilt kalitesini artırmak isteyenler, ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyor.

Ameliyatsız işlemlerle yüz dahil, sorun yaşanan her cilt bölgesinde farklı çözümler sağlanabildiğini belirten Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Bülent Cihantimur, cildin zaman içinde sarkmasının ve gevşemesinin beklenen fizyolojik bir süreç olduğunun altını çizdi. Ameliyatsız ve son derece etkili müdahalelerle, mevcut sorunların gelişen teknoloji sayesinde çözümleyebildiğini ifade eden Cihantimur uygulanan yöntemlere dair şu bilgileri verdi:

“Sarkmalarda En Çok Tercih Ettiğimiz Uygulama”

Cilt sıkılaştırmada en fazla tercih ettiğimiz uygulamalar ise Radyofrekans ve Ultherapy. Radyofrekans cildin derin tabakasına ısı göndererek, vücudun doğal yara iyileşmesine tepki vermesine, kolajen üretimini artırmasına vesile olur. Ultherapy ise yine cildin derin tabakasına ultrasonik enerji verilmesi suretiyle yapılır, küçük termal patlamalar yaratır. Fokuslanan alanda kolajen doku uyarılır. Her iki uygulamada da kolajenin aktif hale getirilmesi ve yenilenmesiyle ciltte sıkılaşma, kalitesinde artış yaşanır”

"Cerrahiye Alternatif"

 RF ve Ultraterapi yöntemiyle vücudun belli bölgelerinde sarkma ve gevşemeye karşı geri dönüşlerin alındığını kaydeden Cihantimur, “Cerrahi müdahalelerden sonra yaşanabilen cilt gevşeklikleri yine aynı şekilde çözümlenebilir. Kolajenin yenilenmesi cildin kalitesini artırır. Cilt sıkılaştıkça mevcut ince çizgiler ve derinin gevşeklik sorunu da ortadan kalkar. Ayrıca cerrahi olarak cilt germe operasyonlarını tercih etmeyenler için de, son derece etkili alternatiflerdir” açıklamasında bulundu.

“Her Cilt Tipine Uygun Yapılıyor”

Her cilt tipine uygun yapılan uygulamanın en büyük avantajlarından birinin kesi yapılmaması olduğuna dikkat çeken Cihantimur, uygulamanın avantajlarını şöyle dile getirdi:

“Her cilt tipine uygun olan bu uygulamaların en büyük avantajı, kesinin olmayışıdır. İz kalmaz, minimal ağrı ve rahatsızlık sadece uygulama sırasında hissedilir. Cildin yüzeyini bozmadan, derin yapısal destek katmanları uyarılarak, etkileşim yapılır, bu da içten dışa doğru bir iyileşme, sıkılaşma, dirilik, kırışıkların azalması ve form kazandırma gibi etkiler sunar. Periyodik olarak devam edilmesi durumunda cerrahi uygulamalara gerek kalmadan kişiler sıkı ve formunda bir cilt kalitesini sürdürürler.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.