Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Evde Uygulanabilen Profesyonel Cilt Bakımı: Örümcek Ağı Maskesi

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Örümcek Ağı maskesinin içindeki kuru kolajen lifler Örümcek Ağı serumuyla birlikte aktif hale geliyor ve yüze yapışıyor. Özellikle anında sonuç almak isteyenler, akşama bir davete katılmadan evvel cildine evde bakım yapmak isteyenler için pratik bir ürün” açıklamasında bulundu.

Örümcek Ağı maskesi yaşlanma belirtilerine önlem almak isteyenlere, anında etkisini gösteren formülasyonuyla, evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz profesyonel bir cilt bakımı sağlıyor

Uzman Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Doctor B Aktif Kozmetikleri serisinin içerisinde yer alan Örümcek Ağı maskesi, stereoskopik 3D olarak adlandırılan 3 boyutlu bir toparlayıcı etkiye sahip. Ürünün içeriği hakkında açıklama yapan Cihantimur şu ifadeleri kullandı:

“Örümcek Ağı maskesinin içerisinde kuru kolajen lifler bulunuyor. Bu kolajen lifler aşırı ince iplik yapısında ve cildin derin katmanlarına erişebilme özelliği bulunuyor. İçeriğindeki 4 farklı kuru kolajen belirgin bir sıkılaşma etkisi sağlıyor ve cildi toparlıyor. Maskenin yüze uyumlu ve güçlü yapısı yüzün ölü hücrelerden arınmasını, kolajen takviyesiyle gençlik kazanmasını ve sıkılaştırma etkisiyle form kazanmasını sağlıyor. Örümcek Ağı maskesinin içindeki kuru kolajen lifler Örümcek Ağı serumuyla birlikte aktif hale geliyor ve yüze yapışıyor. Özellikle anında sonuç almak isteyenler, akşama bir davete katılmadan evvel cildine evde bakım yapmak isteyenler için pratik bir ürün.”

Yüzünüzde 20 Dakika Bekletin

Cihantimur, uygulamasının son derece basit olduğunu belirterek temiz yüze önce Örümcek Ağı serumu sürüldüğünü ve ardından Örümcek Ağı maskesi yerleştirildiğini ifade etti. Cihantimur kuru kolajen liflerinin aktifleşmesi ve cildin derin katmanlarına ulaşabilmesi için maskenin 20 dakika cilt yüzeyinde bekletilmesine işlem tamamlandıktan sonra da dikkatlice çıkarılmasına dikkat çekti.

Öte yandan yıllar içerisinde cildin elastikiyetini ve sıkılığını kaybettiğini ifade eden Cihantimur “Hücre yenilenmesi yavaşlıyor ve kolajen üretimi azalıyor. İnce çizgiler ve kırışıklıklar ortaya çıkıyor, ciltte sarkmalar başlıyor. Örümcek Ağı Maskesi ise işte bu etkileri tam tersine çeviriyor” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.