Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Güzellik Fuarı Başlayacak

Tg Expo tarafından İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenecek olan “28. Uluslararası Güzellik & Bakım Ürün ve Ekipmanları Fuarı” 6-9 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacak.
 
Fuar, dört gün boyunca konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler ve diğer sektör profesyonellerinin katılımı ile dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ve teknolojik ürünleri bir araya getirecek.


 
“Çingeneler Zaman” Konsepti
 
Tedavi yöntemlerinden cihaz uygulamalarına, makyaj ve saç şovlarından uygulama örneklerine kadar pek çok etkinlik, panel ve yarışma gerçekleştirilecek fuarda,  8 Nisan Cumartesi günü Türkiye’nin önemli makyaj sanatçılarının katılımı ile “Çingeneler Zamanı” konseptli yarışma ve Make-up Show, 9 Nisan Pazar günü ise topuz temalı Hair Design Show gerçekleştirilecek.
 


Geçen yıl 147 firma, 508 marka ve yaklaşık 20 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın bu sene de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.