Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kirpik Lifting İle Permayı Karıştırmayın

Kirpiklerin şeklini belli bir süre değiştiren ve kirpiklerin daha hacimli, uzun ve kıvrık görünmesini sağlayan kirpik liftingi tekniği hakkında açıklamalarda bulunan Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz, kirpik perması ile kirpik liftinginin birbiriyle karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekti.

Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz, neredeyse her kadının yaptırmayı düşündüğü kirpik lifting hakkında merak edilenleri açıkladı.

''En iyi lifting uygulaması vitaminli lifting işlemidir''

Yaz aylarında kadınları rimel sürmekten kurtaran en doğal ve kolay yöntemlerden biri olan kirpik lifting uygulamasının da kendi içinde bir çok çeşidi var. Söz konusu gözler ve kirpikler olunca son derece özenli davranılması gerektiğini söyleyen Kübra Karaöz; ''En iyi lifting uygulaması vitaminli lifting işlemidir'' diyor.

Vitaminli kirpik lifting ile kirpiklerinize uygulanan kaldırma işlemi esnasında, beslenemeyen ve çıkmayan kirpiklerinizin de çıkışı sağlanıyor. Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz'ün kendi geliştirdiği patentli yöntemi ile uyguladı 11 ayrı kür içeren vitaminli lifting, kirğikleri düz ve cansız olan her kadın için ideal.

Kübra Karaöz Uyarıyor;

* Kirpik lifting ile kirpik permasını karıştırmayın, liftingde vitamin ve keratin yüklemesi yapılır. Permada yapılmaz.

* Yaz aylarında kurtarıcıdır, ciddi yapılırsa 60 gün kalıcıdır.

* Rimel kullanılabilir.

* Ek madde yyoktur, kendi kirpiklerinizin profesyonel ve vitaminle kıvrılma işlemidir.

* İşlem süresi 40 dakikadır.

* Acı, ağrı ve yanma gibi hiçbir etkisi yoktur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.