Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Kış İçin Parfüm Önerileri

Baharatlı, tatlı, meyve ve oryantal… Farklı tarzlar farklı kokular… Bana göre koku aşktır. Eğer siz de benim gibi kokuyu tutku haline getirenlerdenseniz işiniz zor. Hiçbir zaman aynı kokuda uzun süre kalamayız. Yeni bir parfümü mutlaka dener ve kokusunu çevremizde anlatacak düzeyde biliriz. Her yeni çıkan parfümle birlikte koşa koşa mağazalara kendimizi kaybetmeye gideriz.

Evet, gelelim kendimize uygun kokuya nasıl karar vereceğimize… Öncelikle kışın daha yoğun ve kalıcı, yazın ise daha fresh kokuları tercih etmeliyiz. Benim ikinci kriterim ise şu; kokuyu sıktığınız anda sizi içine alan, cezbeden ve kendine aşık eden bir tarzı olmalı. Klişeleşmiş herkesin bildiği ve sevdiği kokular dışında yenilerini deneyip hangi kokuda kendinizi buluyorsanız onu kullanmanız sizi her zaman daha mutlu edecektir. Sizler için derlediğim bana kendimi iyi hissettiren kış parfümlerinden bir kaçını paylaşıyorum.

YSL Black Opium

Dramatik ve umursamaz; aydınlık ve karanlığın birleşimi olan biri. Ve O'nun yeni parfümü Black Opium. Baharat notalarıyla kadınların vazgeçilmezi olan Opium, bu sefer Kahvenin uyarıcı enerjisi, beyaz çiçeklerin iddialı enerjisiyle buluşturuyor. Ve kahve çekirdeği akorlarının keskinliğiyle beyaz çiçeklerin hafifliği arasındaki zıtlıktan oluşan Black Opium, bağımlılık ve rahatlık hissini aynı anda sunuyor.

BVLGARI Omnia Crystalline

Özel bir lotus çiçeğiyle karakterize edilen Omnia Crystalline, sofistike ve gözden kaybolan kalbi, saf lüksü yayan kremsi ve şehvetli dokudaki beyaz bir odunsu çiçek Eau de Parfum. Ödüllü usta parfümcü Alberto Morillas tarafından yaratılan bir koku senfonisi. Omnia Crystalline L'Eau de Parfum ile Morillas, özel bir gece için özenle giyinmiş bir lotus çiçeği hayal etti ve orijinal ve benzersiz saf çiçek armonilerini, zarif ve nadide içeriklerle zenginleştirdi.

Notaların dengesi ile yayılan değerli ve yaşam dolu his damlaları üst notada lotus çiçeği ve mandalina olup, kalp notası süsen kökü ve güneş çiçeği ve alt notası beyaz sandal ağacı, Siyam benzoini ve miskten oluşur.

Givenchy L'Atelier Gaiac Mystique

Gizemli ve odunsu tonların iç içe kullanıldığı özel bir parfüm. İçeriğinde Gaiac ağacı, iris ve tonka bulunuyor. Bu parfüm, farklı hissetmek ve hissettirmek isteyen kadınların tercihi olacak.

Calvin Klein Downtown

Eşsiz ve seksi kokusu ile akıllarda kalan bir parfüm istiyorsanız tercihiniz Calvin Klein olmalı… Modern ve seksi kadının kokusu kesinlikle…

Tepe notası; İtalyan limonu, Bergamot, Portakal çiçeği, Taze yeşil armut ve Erik

Kalp notası; Menekşe yaprağı, Gardenya, Pembe biber

Dip notası; Teksas sedir ağacı, Tütsü harmanı, Vetiver, Benzoin ve Sıcak kadife misk…

Juicy Couture Viva La Juicy Noir

Seksi ve tatlı bayanların en güzel kokularından kesinlikle…

Dip notalarında vanilya, sandal ağacı, karamel ve ambar

Orta notalarında gardenya ve yasemin, hanımeli

Üst notalarda ise mandalina ve yabani çilek barındırır…

Fendi L’Acquarossa

En çarpıcı kadın kokularındandır. Kırmızı su anlamına gelmektedir… Çekici ve seksi bayanların parfümü kesinlikle… İz bırakmak isteyen bir koku arıyorsanız en ideal parfümü seçmiş olacaksınız…

Dip notalarında Endonezya paçulesi ve misk, kırmızı sedir ağacı

Orta notalarında portakal çiçeği, Isparta gülü manolya

Üst notalarında ise Kalabria bergamotu Sisilya mandalinası barındırır…

Dolce & Gabbana Intense

Beyaz çiçeklerin saf kokularıyla güçlendirilmiş bu koku, seksi olduğu kadar masum.

Tepe notası: Böğürtlen, yeşil mandalina, neroli

Kalp notası: Portakal çiçeği, sümbülteper, yasemin, hindistan cevizi esansı, incir

Dip nota: Marshmallow, vanilya, sandal ağacı, güneş çiçeği, misk.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.