Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari AİLE kosgeb ak parti Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri

Kérastase Soleil Serisi İle Yaz Boyunca Bakımlı Saçlar

Yaz boyunca ideal saç formuna ulaşmaya çalışırız: efor sarf etmeden elde edilen doğal, bakımlı ve yıpranmamış saçlar. Fakat cildimiz gibi saçımız da birçok zararlı etkiye maruz kalır. UV ışınları, nem, klor ve tuz gibi faktörler hayal ettiğimiz ideal saça ulaşmamızda en büyük engellerdir. Bundan dolayı günün en sıcak ve en hareketli anında bile saçımızı koruduğumuzdan emin olmalıyız.

Yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelmiş olan Kérastase SOLEIL yaz bakımı serisi, doğanın güzelleştirici ve iyileştirici gücünden aldığı ilhamla yeniden yaratıldı. Yenilenen seride tüm zamanların favorisi olan Hindistan cevizi suyu, E vitamini ve değerli Babassu yağı yer alıyor ve kadınlara doğanın koruyucu gücünden yararlanma şansı sunuyor.

Soleil, yaz sezonun zorlayıcı etkilerini göz ardı ederek, hayal edilen ideal saç formuna ulaşmak isteyen kadınlar için yaratılan yepyeni formülüyle, her damlasında saçları ağırlaştırmadan saçlara nem kazandırıyor ve uzun süre kalıcı parlaklıkla yaz boyunca saçlara daha büyüleyici bir görünüm kazandırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.