Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Müzikseverler Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu İDSO’nun Denizbank Konserler Dizisi İle Yaşayacak

İDSO DenizBank Cumhuriyet Bayramı Haftası konserler dizisinin ilki 23 Ekim Cuma akşamı saat 18.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek.  Şef Dağhan Doğu yönetiminde gerçekleştirilecek konserde, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası solist Mehmet Yasemin (keman) ve solist Tevfik Rodos’a (bas) eşlik edecek.     

NTV ile ortak hazırlanan ikinci bölümde “Marşlarla Cumhuriyet Yolculuğu” belgeselinin yayını gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Gazeteci – Program Yapımcısı Ahmet Yeşiltepe’nin   yapacağı programda, Yazar – Öğretim üyesi ve Danışmanlık görevlerini yürüten Ali Faik Demir “Anlatıcı” olarak izleyenlerle buluşacak. 

İDSO DenizBank Cumhuriyet Bayramı Haftası konserler dizisinin ikincisi ise 30 Ekim Cuma günü yine Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.