Örümcek Ağı Maskesi Cilde Gerginlik Verir

Doctor B Aktif Kozmetiklerini geliştiren Estetik Plastik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur “Örümcek Ağı maskesi içerdiği kolajen lifler ve anti aging bulunan mastalar kısa sürede cilde gerginlik verebilir” dedi.

Cihantimur Cilde anında nem, canlanma ve tazelik veren yaprak formunda cilt maskeleri ile Örümcek Ağı maskesinin kullanılması cilt bakımına yardım sağladığını belirtti. Cihantimur açıklamasında "Kullandığınız diğer cilt bakim ürünlerinin daha verimli çalışmasına yardımcı olur. Anti aging kremlerin içerisindeki aktif bileşenlerin daha etkili ve çok daha hızlı bir şekilde nüfuz etmesine fayda sağlar. Kullandığınız cilt bakim ürünleri daha hızlı bir şekilde cilt tarafından emilir. Söz gelimi düzenli olarak kullanacağınız Örümcek Ağı maskesi tonlama, nemlendirici ve koruyuculuk açısından fayda sağlayan bakim ürünlerinizin, çok daha hızlı ve daha iyi bir performans göstermesini kolaylaştırır." dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.