Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

"VelaShape" Uygulaması İle Doğumdan Sonra Oluşan Sarkmalara Hızlı Son!

Doğumdan sonra oluşan sarkmaları sıkılaştırıcı işlem, ancak doğumdan 2 ay sonra yapılabiliyor.​

Aysun Kaya Beauty firma sahibi Aysun Kaya "Hedefinin bayanlara sağlıklı ve kendilerini daha mutlu, özgüvenli hissettirecek uygulamalar yapmak olduğunu, hamilelikte ne kadar dikkat edilse de sağlıklı bir bebek ve doğum için belirli bir kilo alındığını ancak cerrahi müdehale olmadan bu kilo ve sarkmalardan kısa sürede kurtulunabileceğini 'dile getirdi ve sözlerine 'Bazı kişiler bu kiloları doğumdan sonra kolayca verir ancak yine de göbek bölgesinde sarkmadan kurtulamaz. Kilolu kişilerin diyetle hızla kilo verdikten sonra da yaşadığı bu problem için egzersiz ve beslenmenin dahil olduğu çeşitli yöntemler mevcuttur. Karın kaslarının gevşemesi, fazla deri, yağ, pelvik kemerin gevşemesi hamilelikten sonra göbek sarkmasının sebepleri olabilir.'

"VelaShape" uygulaması ile hamilelik öncesi vücudunuza geri dönebilirsiniz!

Cerrahi müdahale olmadan son derece konforlu bu işlem gözle görülür sonuçla incelme ve vücut şekillendirme sağlıyor. Son teknoloji olan velashape sıkılaşma, selülit problemleri, bölgesel zayıflama, incelmenin yanı sıra çatlak görünümünü hafifletmekte de etkilidir. İncelme, sıkılaşma ve selülit giderme de kullanılan FDA onaylı, cerrahi olmayan ve yüzde 97 hasta memnuniyeti ile sonuçlanan bir işlemdir.

Vücut şekillendirme ve selülit tedavisi için sıklıkla başvurduğumuz yöntem velashape III en büyük özelliği çok kısa sürede uygulanabilmesi ve seans aralığının geniş olmasıdır. İlk etapta haftada 1 i daha sonra 15 günde son seans kapanışları ile uygulanıyor.

Velashape teknolojisini vücudun her bölgelerine uygulayabiliyoruz.

En çok uygulanan bölgeler ;kol-bacak , iç bacak , karın, basen bölgeleridir. Hastalar bu bölgelerinde hızlıca cilt kalitesinde iyileşme ile karşılaşır. Hamilelikten sonra hızlı kilo alıp verme dönemine girildiği için velashape, cilt toparlamasına hızlıca katkıda bulunur. Uygulama sırasında herhangi bir acı hissedilmez. Vakum özelliğinden dolayı masaj etkisi hissedilir. Radyo frekanstan dolayı da biraz sıcak hissiyatı oluşur.

Vakumlu bir terapidir ve bu vakumlu terapi yöntemi sayesinde yağ hücrelerine radyo frekansın daha iyi iletilmesini sağlar. Vücudumuzda bulunan ödemin azaltılmasına yardımcı olur. Doğumdan sonra oluşan sarkmaları sıkılaştırıcı ancak doğumdan 2 ay sonra bu işlem yaptırılabilir.

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir açılış ile hizmete giren Aysun Kaya Beauty'de "Feryal Gülman" ev sahipliği yapmış, Emaar Square’de gerçekleşen Aysun Kaya Beauty lansmanında "Güzellik uygulamalarındaki gelişen son teknoloji ve doğru bildiğimiz yanlışlıklar "Çay Sohbeti" cemiyetin ünlü hanımları ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşmişti.

Anahtar Kelimeler:
Selülit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.