Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs ukrayna ankara abd chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Yeni Sezon Trendleriyle Yeni Bir Sen

Mevsim geçişleri, farklı makyaj stilleri deneyerek kendinizi yenilemek için uygun zamanlardır. Kendinize uyan bir mevsim güncellemesi yapmanın yollarını Avon İnovasyon ve Renk Kozmetik Kategori Başkanı Lisa Garofano’ya sorduk. Bakın neler anlattı;

Avon’un belirlediği makyaj trendleriyle yenilenmeye hazır mısınız?

Makyaj çantanızda varolan bir ürünü uygulayış biçimini değiştirmek, makyaj rutininize yeni renk tonlarını eklemek ya da yepyeni bir ürün edinmek gibi küçük değişiklikler, mevsimler değiştikçe sizin de canlı kalmanıza yardımcı olur. Çoğumuz için, makyaj stilimizdeki büyük değişimler yerine mevsim geçişlerini yansıtabildiğimiz renk oyunları veya ufak bir değişim yeterli oluyor.

Renkli kozmetik ve cilt bakımı denince akla ilk gelen markalardan biri olan AVON’un da temel makyaj kitleri, heyecan verici yeni renk skalasıyla her sezon size eşlik ediyor.

Dudaklar doğallığa teslim

Bu sezon moda dünyasının trendleri hem çok çeşitli, hem de heyecan vericiydi. Sanatsal parçalardan, ışıltılı ve de sade parçalara kadar geniş bir skalada; dudaklarda nötr pembeler, toprak tonlarında kahverengiler, parlak kırmızılar ve günlük yaşamda kullanılabilir doğal karamel tonları hakimdi.

Gözlerde ise dolgun ve dikkat çekici kirpiklerin yanı sıra , dramatik eye-liner’lar ve dumanlı göz makyajlarına şahit olduk.

Ve yanaklar... Güzel haber, allıklar geri döndü! Artık parlak bir şeftali tonu ya da pembe bir allık, sade bir görünümü bir anda parlatabiliyor. Çarpıcı monokrom görünümler içinse gözlerde ve dudaklarda aynı tonun kullanılması yine son dönem karşımıza çıkan bir trenddi. İyi haber şu ki, bu görünümlerin birçoğu makyaj çantamızdaki ufak bir yenilenme ile elde edilebiliyor.

Yaratıcılık Ön Planda...

Unutmayalım ki önümüzdeki sezon partiler ve kutlamalarla dolu olacak! Görünümünüzdeki küçük değişiklikleri uygulamaya alırken, sezonun renklerinin yanı sıra ürünlerin kalıcılığı ve performansı da çok önemli… İşte bu yüzden yaratıcılığınız ve hayal gücünüzü devreye sokmanın tam zamanı. Avon’un yeni Power Stay koleksiyonu bu sezonun renk tonlarını sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mevsim dinamiklerinden bağımsız olarak kolay makyaj uygulamalarına da kapı açıyor. True Powerstay Likit Mat Ruj, 16 saate kadar kullanımıyla dikkatleri üzerine çekerken True Powerstay Fondöten ise 24 saatlik kullanım süresiyle favori ürünler arasında yer alıyor.

Melis İlkkılıç Öneriyor…

Ünlülerin makyaj artisti Melis İlkkılıç’ın sezonla ilgili yorumları ise şöyle;

Öncelikle içeriğinde cilt bakım ürünü olan fondötenler bu sene sıkça karşımıza çıkıyor. Yani makyaj çantamıza hem örtücü hem bakım yapan ürünleri ekliyor ve bunları uyguluyoruz. Yüzde sadece BB krem ve concealer ağırlıklı olarak ön planda olacak. Ve sezonun en önemli trendi kırmızı ruj, çantalarımızın yine olmazsa olmazı... Kırmızı ruj trendi yıllardır devam ediyor ancak bu sezon gerçekten patlama yapacak.

Kırmızı ruja ek olarak renkli far ve renkli allık trendi de bu sezon ön planda olacak. Yani 80’lere dönüş var. Smokey dediğimiz dağınık göz makyajı gözlerde öne çıkan trendler arasında olacak. Buğulu, puslu kahveler ve griler en çok tercih edilen tonlar arasında bulunuyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta gözleri ortaya çıkaran bir makyaj yapıldığında dudakların naturel tonlarda bırakılması... Bu sezon, Twigy tarzı göz büyütmeli (bol maskaralı) görünümlerle de sıklıkla karşılaşacağız.”

Herkes kendi cildinin ressamıdır. Bu sezon, cildinizin pürüzsüz olmasına dikkat ederek başlayacağınız makyajda yaratıcı olmanın ve biraz oyun oynamanın zamanı geldi.

Nasıl mı?

Daha dolgun kirpik görünümü elde etmek için çift kat maskara uygulamayı deneyebilir ya da gözlerinizi çerçevelemek için eye-liner kullanabilirsiniz. Burun köprüsünde yanardöner renkli dokular, kaş kemikleri ve cupids bow’un ortaya çıkarılması bu sezon çok moda. Aydınlatıcıların yoğun şekilde kullanımı oldukça keyifli olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Avon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.