Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri Yarın Ankara’da Başlıyor
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneğinin dönem başkanlığında Egem Platformu tarafından düzenlenen 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat: 13.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun evsahibi olarak gerçekleştireceği açılışta, diğer bakanlar, milletvekilleri, Egeli bürokratlar, iş adamları ve Ankara’daki Egelilerin ev sahibi sıfatıyla tüm ziyaretçilere Ege’nin misafirperverliğini, tarihini, kültürünü, turizmini, termal ve mutfak zenginliklerini sergileyeceği, Ege esintilerini Ankara’da estireceği bir etkinliğe tüm başkentlileri Ege’nin zenginliklerini tanımaya davet ediyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.