Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

'15 Temmuz Şehitleri Anısına' Çok Sesli Koro Eseri Beste Yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü "15 Temmuz Şehitleri Anısına" Çok Sesli Koro Eseri Beste Yarışması düzenledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yarışma dünya koro müziği repertuarına Türkiye’den çok sesli müzik alanında özgün eserler kazandırmayı hedefliyor.
Yarışmaya katılacak eserin Türkçe bir şiir veya metin üstüne bestelenmesi gerekiyor. Şiir veya metnin telif hakkı bulunuyorsa, yarışmacı tarafından şiir veya metin sahibinden beste yapmak için gerekli izin alınması şartı getirildi.
Her bestecinin, en fazla bir eserle katılabileceği yarışmaya  eserlerin notaları 6’şar nüsha halinde gönderilecek. Nota yazısı ve usûl bölünmelerinde geçerli uluslararası standartlar gözetilecek.
Toplam 35.000 TL para ödülünün verileceği yarışmaya başvurular 27 Ocak tarihine kadar elden teslim edilecek ya da posta yoluyla yapılacak. Yarışma ile ilgili tüm ayrıntılara “www.kulturturizm.gov.tr” ve “www.guzelsanatlar.gov.tr” adreslerinden ulaşılabilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.