Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat

19. Randevu İstanbul Film Festivali Başlıyor

TÜRSAK Vakfı’nın düzenlediği 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali programı belli oldu.

Dünya sinemasının en seçkin örneklerinin gösterileceği 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 16 Aralık'ta başlayacak. Festivalde dünyanın dört bir yanından yılın en seçkin filmlerini bir araya getiren programda Oscar’a aday olacağı tahmin edilen filmler de var.

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirilen 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nde farklı ülke ve kültürlerden 30’a yakın filmin yer aldığı program, bu yıl yeni eklenen bölümleriyle birlikte, 2016’yı dopdolu bir seyir zevkiyle tamamlamayı vaat ediyor.

16-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 15 Aralık akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki açılış törenini takiben gösterilecek olan, Amma Asante’nin yönettiği 'Aşkın Krallığı' (A United Kingdom) filmi ile başlayacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.