Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

2019 MTV Avrupa Müzik Ödüllerini Becky G Sunacak

Şarkıcı, söz yazarı ve aktris Becky G, 3 Kasım Pazar günü İspanya Sevilla'daki FIBES Konferans ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen 2019 MTV Avrupa Müzik Ödüllerini sunacak ve sahne alacak.

Becky G, 2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde aynı zamanda Ariana Grande, Camila Cabello, Halsey, Jonas Brothers ve Shawn Mendes ile birlikte ‘En İyi Pop Sanatçı’ kategorisinde yarışacak. 22 yaşındaki süper starın başarıları arasında, Billboard Latin Airplay Charts’a girmiş iki hit şarkı (‘Mayores’ ve ‘Sin Pijama’), Fox TV'nin Emmy ödüllü dizisi Empire’da konuk oyunculuk ve ‘Power Rangers’ filminde baş rol oyunculuğu bulunuyor.

Becky G, 2018 Latin Amerika Müzik Ödülleri’nde ‘Favori Kadın Sanatçı’ ve ‘Favori Kentsel Şarkı’ (‘Mayores’ ile) dalında iki ödül kazandı ve platformda 10 milyondan fazla takipçiye ulaştığı için YouTube’un ‘Diamond Play Button’ına layık görüldü. Becky G, Katy Perry, Demi Lovato, J Balvin, Beşinci Harmony ve Jason Derulo ile birlikte turneye çıkarken; Pitbull, Daddy Yankee, Maluma, Anitta, Natti Natasha, ZAYN, Bad Bunny ve CNCO gibi isimlerle de ortak çalışmalara imza attı.

Becky, 2018’de Latin Recording Academy tarafından eğlence dalında lider kadınlardan biri olduğu için ve doğduğu şehir Inglewood Kaliforniya tarafından da İspanyol topluluğuna yaptığı katkılardan dolayı onurlandırılmıştır.

2019 MTV Avrupa Müzik Ödülleri için oylama 2 Kasım gece yarısına kadar www.mtvema.com adresinde devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Sevilla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.