Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk çin pkk Anka Haber Gündem Özeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti

23. Sadri Alışık Ödülleri Sahiplerini Buldu

23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri sahipleri buldu. Beşiktaş Belediyesi’nin de sponsor olduğu gecede Demet Evgar, komedi dalında en başarılı kadın ödülünü alırken, Engin Günaydın aynı dalda en başarılı erkek oyuncu ödülünü aldı.

Beşiktaş Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, MKM Atilla İlhan Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde açılış konuşmasını yapan oyuncu Kerem Alışık, Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın sanata büyük değer kattığını belirterek, “Birisi bütün hayatını, eşine, işine, mesleğine ailesine adamış, bir örümcek ağı gibi ince, naif ama asla kopmayan, tek başına kadınlar grubu gibi kalabalık, sahici, anlamlı, farklı, diğeri, aklımıza uğramadan yüreğimize ulaşmış, hep gözüyle kalbiyle konuşmuş ve kaç lisan bilirsek bilelim tercüme edilmesi mümkün olmamış. İkisi de güzel sanatlar mezunu, güzel sanatların içinde ama en güzeli, güzel yaşama sanatını başarmış ve bize göstermiş iki kişilik” dedi.

Ödül törenin de, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir oyuncu şarkı söyledi. Bu yılın sürprizi ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin söylediği “Kördüğüm” adlı şarkı oldu. Ünlü oyuncuya piyanosu ile İklim Tamkan eşlik etti, ardından ödül törenine geçildi.

KOMEDİ DALINDA EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ DEMET EVGAR’IN OLDU

Demet Evgar, komedi dalında en başarılı kadın ödülünü alırken, Engin Günaydın aynı dalda en başarılı erkek oyuncu ödülünü aldı. Tiyatro dalında yılın en başarılı erkek oyuncu ödülünü ‘Joseph K’ isimli oyunuyla Mert Fırat aldı. Onur Ödülünü alan, oyuncu Süleyman Turan ve Halil Ergün’e ödülü Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç verdi. Başkan Vekili Doğaç, Atatürk’ün, “Efendiler… Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatçı olamazsınız” sözünü hatırlattı.  Törenin ardından, sahnede ödül alan sanatçı ve oyuncular fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.