24. Ankara Caz Festivali İki Büyükelçi'nin Mesajı ve Rİchard Baratta İle Sona Eriyor

24. Uluslararası Ankara Caz Festivali saat 21:00’de İstanbul’dan Bilal Karaman konseri ile devam ediyor. TURMAKS desteği ile gerçekleşen konserin ardından 10:30’da İtalya’dan Mirko Signorile Trio Trip konseri İtalyan Büyükelçiliği’nin desteği ile yer alacak. Konserden önce İtalyan Büyükelçisi, Ekselansları Massimo Gaian’in mesajı da yayımlanacak.

Ünlü Film Yapımcısı Richard Baratta Festivalde!

Festival 9 Mayıs saat 21:00’de Amerika Birleşik Devletleri’nden dünyaca ünlü film yapımcısı Richard Baratta’nın Ankara Caz Festivali için özel olarak hazırladığı Film ve Müzik Üzerine Sohbet ile devam edecek. Richard Baratta Joker, the Irishman, Superman gibi 50’den fazla filmin Yapımcısı (Executive Producer) ancak aslen bir Caz müzisyeni.  Etkinlikten önce Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi, Ekselansları David M. Satterfield’in özel bir mesajı yayımlanacak. Saat 10:30’da ise Richard Baratta Latin Band’in performansı izlenebilecek. Destekleri için ABD Büyükelçiliği’ne teşekkür ediyoruz.

24. Uluslararası Ankara Caz Festivali “Dünyanın ilk Online Müzik Festivali” olarak dünya basınında da büyük ilgi gördü.

Festivalin konser ve etkinlikleri çeşitli ülkelerden eş zamanlı olarak izlendi, yorumlandı. Festival 60 sanatçı ve 6 ülkenin katılımı ile gerçekleşti ve 60.000 tekil izleme aldı.

Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü olmak üzere, 24. Uluslararası Ankara Caz Festivali’nde işbirliği gerçekleştirdiğimiz tüm kuruluş ve kişilere teşekkür ederiz.

ABD Büyükelçiliği, Hollanda Büyükelçiliği, Lüksemburg Büyükelçiliği, Institut Français Türkiye, İtalyan Büyükelçiliği, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, UNESCO ve Herbie Hancock Caz Enstitüsü, Başkent Üniversitesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Europe Jazz Network.

Konser Sahipleri: TURMAKS, MATFEN Eğitim Kurumları, SAMM’s Bistro.

Festivale destek veren kurumlar: Renault MAIS, TAV Passport, Arcadium Sinemaları, Redwood Entertainment. Festivalin Medya Sponsorları: Kanal B, T24, Jazz Dergisi, Cazkolik, Joy Jazz, Radyo ODTÜ, Ankara Life, Mag.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.