Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

24. İstanbul Caz Festivali Başlıyor

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası olan FreeZone’un desteğiyle, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek “Parklarda Caz” etkinliği, 9 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Khalkedon’da başlayacak.

 Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında 9 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Khalkedon’da düzenlenecek olan festivalin kültleşen etkinliği “Parklarda Caz”a Türkiye’den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk olacak.




Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen etkinlik kapsamında, ücretsiz Genç Caz konserlerinde Gagarin Jazz Band, Deniz Özçelik Quintet, İstemeden Oldu, İpek Göztepe Quintet ve Bidar Kalender sahne alacak.
Konser, Genç Caz gruplarının yanı sıra İspanyol ekip Mastretta’yi da ağırlayacak. Mastretta, rock dokunuşlarıyla, etkinliğe renk katacak. Etkinlik, konserlerin ardından açık hava sinemasında “Searching for Sugarman” gösterimiyle devam edecek.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.