Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

29 Ekim’de Coşkulu Konser

Hacettepe Üniversitesi Rektörlük Türk Halk Müziği Korosu, “95. Yıl Cumhuriyet Özel Konseri” ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda müzikseverlerle buluşacak.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlük Türk Halk Müziği Korosu’nun Şef Cemalettin Kalender yönetiminde Seçil Öztan’ın sunumuyla gerçekleştireceği “95. Yıl Cumhuriyet Özel Konseri”, 29 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezinde yapılacak.

Hacettepe Üniversitesi'nin akademik ve idari personelinden oluşan koro, Türkiye’nin dört bir yanından seçilen ve günün önemine uygun eserler seslendirerek izleyicilere Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak. Konser, ücretsiz ve halka açık düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.