Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası esnaf

3.Ankara Tiyatro Günleri Başladı

Ankaralıların merakla beklediği etkinlik, 3. Ankara Tiyatro Günleri 9 Aralık’ta tiyatroseverler ile buluştu. Birbirinden değerli tiyatro sanatçılarının yer aldığı oyunlar 14 gün boyunca şehrin çeşitli kültür ve tiyatro merkezlerinde gerçekleşecek etkinliklerde tiyatroseverlere muhteşem bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

23 Aralık’a kadar devam edecek tiyatro etkinliklerinin yanı sıra 3. Ankara Tiyatro Günleri bu yıl 88 kişilik dev dans ve şov ekibi büyüleyecek. "Animals Musical” - Dev Hayvan Kuklaları, 5 Sesli Polifonik Koro, uluslararası standartlardaki müzikler ile birleşecek ve 7'den 70'e herkesi programın 2. gününde ağırlayacak.

Programda Fırat Tanış, Özge Özder, Betül Arım, Ali Poyrazoğlu, Haldun Dormen, Sahap Sayılgan, Tuğba Atabet, Koray Ergün, Şenay Gürler, İrfan Değirmenci, Erkan Can ve Ruhi Sarı gibi tanınmış dizi ve tiyatro oyuncularının oyunlar sahnelecek.

 

Kapanış Konseri Kardeş Türküler ile gerçekleşecek…

Programın kapanış gününde de özel bir program yer alıyor. Programın 15. gününde "Kardeş Türküler" yeni albüm konseri ile Ankaralı sanatseverlerle olacak. Geçtiğimiz yıllara göre her yıl çıtayı yükselten etkinlik bu yıl en kapsamlı haliyle seyircisini kucaklıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.