500 Kişi Bergama'yı Keşfetmeye Gidiyor

İlk ikisi büyük ilgi gören Hazine Avı etkinliği İzmir’in farklı ilçelerine yayılmaya devam ediyor. Kentin kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğin üçüncüsü 28 Nisan 2019 – Pazar günü “Galenos’un Reçetesi” temasıyla Bergama’da gerçekleştirilecek. Etkinliğe 500 kişinin katılması bekleniyor.

Hem Öğretici Hem Eğlenceli
 
 
Etkinliğe 2-3-4 kişiden oluşan takımlar halinde katılım sağlanabiliyor. Yarışmacılar kendilerine verilen şifreleri, broşürlerdeki o tarihi noktaya ilişkin bilgileri kullanarak çözmeye çalışıyorlar. Katılımcıların şifreleri çözebilmesi için mekanların tarihini, hikayesini, önemini bilmesi gerekiyor. Buldukları noktada yeni şifresini alan yarışmacılar, en hızlı şekilde kendi rotalarını tamamlamaya çalışıyorlar.

Büyük Ödül 3.000 TL
 
 
Tüm şifreler etkinliğin temasına uygun olarak hazırlanıyor ve en hızlı şekilde tüm şifreleri çözen takım kazanıyor. Birinci olan takıma 3.000 TL nakit ödül verilirken, ikinci ve üçüncü olan takımlara ise destek olan sponsorlar tarafından çeşitli hediye çekleri veriliyor.

 

Bergama Belediyesi Destek Veriyor
 
 
Yaşadığımız şehri yakından tanıma fırsatı veren bu etkinlik sayesinde İzmir'in birçok noktasından ve farklı şehirden insanlar Bergama'yı keşfetmeye geliyor. Etkinlik tamamen gönüllü bir ekip tarafından kültürel değerlerimizi tanıtmak amacıyla, Kentimiz İzmir Derneği ile birlikte Kule Sakinleri Derneği ve D20 Masaüstü Oyun Kulübü işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Etkinlikte 50 gönüllünün görev yapması bekleniyor. Bergama Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu eğlenceli ve öğretici etkinliğe, Bergama Ticaret Odası da destek veriyor.

Anahtar Kelimeler:
Bergama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.