Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

7. İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali Grand Pera’da Açılış Yapacak

Grand Pera, Emek Sahnesi’nin kapılarını 7. İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali’ne açıyor.  Festival, 19 Şubat’ta Almanya’nın en iyi yaylı çalgılar dörtlüsü olarak değerlendirilen, J.S. Bach’ın şehrinin dünyaca ünlü ve bol ödüllü “Leipzig Quartet” konseriyle başlıyor.

Artisan Organizasyon tarafından düzenlenen ve sanat yönetmenliğini Mehmet Mestçi’nin yaptığı Opus Amadeus Oda Müziği Festivali kapsamında Conrad Muck, Tilman Büning, Ivo Bauer ve Matthias Moosdorf’dan oluşan Leipzig Quartet müzik severleri müzik dolu bir yolculuğa çıkartacak.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan festival kapsamında, Avrupa’nın dört bir yanından ve Türkiye’ye gelen seçkin topluluklar İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak. Leipzig Quartet konseriyle başlayacak olan oda müziği şöleni, 26 Mart’ta İstanbul Deniz Müzesi’nde Türkiye’nin önde gelen oda müziği topluluklarından CSO Cello Quartet konseriyle sona erecek. Festival kapsamında 11 ayrı etkinlik düzenlenecek. Leipzig Quartet, Ars Trio di Roma, Ombre et Soleil, La Sfera Armoniosa ve Johannette Zomer, Rezonans, Philia Trio, Quarter Bassoon Ensemble, Duo SeRa ve CSO Cello Quartet İstanbul’un özel ve tarihi mekanlarında sahne alacak.

7. OPUS AMADEUS ODA MÜZİĞİ FESTİVALİ PROGRAMI

19 Şubat Pazartesi Leipzig Quartet Grand Pera Emek Sahnesi

23 Şubat Cuma Ars Trio di Roma İtalyan Kültür Merkezi

26 Şubat Pazartesi Ombre et Soleil Ataşehir Belediyesi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi

28 Şubat Çarşamba La Sfera Armoniosa ve Johannette Zomer - Yeldeğirmeni Sanat

3Mart Cumartesi Rezonans Saint Esprit Kilisesi

4 Mart Pazar Rezonans Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi

7 Mart Çarşamba Philia Trio Yeldeğirmeni Sanat

12 Mart Pazartesi Quarter Bassoon Ensemble Grandpera Cercled’Orient Balo Salonu

15 Mart Perşembe Duo SeRa Aşkenazi Sinagogu

16 Mart Cuma Duo SeRa Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi

26 Mart Pazartesi CSO Çello Quartet İstanbul Deniz Müzesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.