Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

85. İzmir Enternasyonal Fuarı Devam Ediyor 

Birbirinden renkli ve farklı etkinliklere ev sahipliği yapan, inovasyon temasıyla açılan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı devam ediyor. 

85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda konserlerden, tiyatrolara, müzikallerden heyecan dolu motosiklet gösterilerine kadar birbirinden farklı birçok özel etkinlik ziyaretçileri bekliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğini yaptığı, İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen İEF’in bu yılki Partner Ülke’si Malezya ve Onur Konu İl’i ise Manisa. Folkart ve Vestel’in İnovasyon ana sponsorluğunda gerçekleştirilen İEF, 4 Eylül’e kadar devam edecek.

"Çim Konserleri" Hız Kesmiyor

Fuar Çim Konserlerinin Pazar gecesi konuğu rock müziğinin sevilen grubu Duman oldu. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze sevilen şarkılarını İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaretçileri için seslendirdi. Duman Grubu’nda, gitar ve vokalde Kaan Tangöze, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil ve bateride Cengiz Baysal yer aldı.



29 Ağustos Pazartesi Kibariye ve Tepecik Filarmoni Orkestrası, 30 Ağustos Salı Fettah Can, 31 Ağustos Çarşamba Hayko Cepkin, 1 Eylül Perşembe Edip Akbayram, 2 Eylül Cuma Ajda Pekkan, 3 Eylül Cumartesi Athena ve 4 Eylül Pazar Vestel sponsorluğunda Sertap Erener konser verecek. Ücretsiz olarak İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen çim konserleri 21.30’da başlıyor.



Tararam Büyüledi


Dünyaca ünlü müzik ve dans grubu Tararam, ritm ve dans gösterisiyle ziyaretçileri büyüledi. 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’na özel olarak hazırladıkları gösterileriyle ziyaretçilerin karşısına çıkan topluluk, izleyenlere geleneksel çalgıların yanı sıra vurmalı sazlar ve müzik eşliğinde sıra dışı bir şov sundu. Folkart sponsorluğunda Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak gerçekleşen özel gösteri ilgiyle izlendi.



Her Gün Farklı Bir Oyun

Sumru Yavrucuk, tek kişilik komedi oyunu “Shirley” ile fuar izleyicisiyle buluştu. “Shirley” ile İsmet İnönü Sanat Merkezi doldu taştı. “Shirley” günlük hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valetine’nin öyküsüdür. Komik ve eğlenceli bir kendini keşfediş hikayesi olan “Shirley”, başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk’un yorumuyla hayat buluyor.

Fuar süresince her gün farklı bir oyunun sahneleneceği İsmet İnönü Sanat Merkezi’ndeki tüm tiyatrolara girişler ücretsiz olacak.  İsmet İnönü Sanat Merkezi programı için ücretsiz davetiyeler 26 Ağustos 2016 tarihinden itibaren İsmet İnönü gişelerinden ve İZFAŞ binasından temin edilebilir. 

Tiyatro gösterileri şöyle devam edecek; 29 Ağustos Pazartesi Hadi Öldürsene Canikom, 30 Ağustos Salı Necmiq, 31 Ağustos Çarşamba Öykülerden Oyunlar, 1 Eylül Perşembe Yetersiz Bakiye, 2 Eylül Cuma Patron Çıldırdı, 3 Eylül Cumartesi Ödünç Yaşamlar, 4 Eylül Pazar Kelebekler Özgürdür.



Caz Severler Burada Buluşacak

Caz dolu günler devam ediyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlik, caz severleri fuarda buluşturdu. Magomba Caz Günleri’nin 28 Ağustos Cumartesi konuğu Müge Zeren ve Hot Chocolate Cuba oldu. Müge Zeren & Hot Chocolate Cuba, 28 Ağustos’ta hareketli şarkılarını Küba tınılarıyla harmanlayıp dinleyicilerine güzel bir akşam yaşattı.

Ünlü şovmen Ercü’nün sunumuyla gerçekleşen caz geceleri her gün, 21.30’da ‘Green Tonic’in performansıyla başlıyor.

Müzisyen kuzenler Melis Sökmen ile Cenk Sökmen 29 Ağustos’ta nefesleri kesecek bir konserle 85. İEF’te olurken; Doron Raphelli 30 Ağustos’ta caz müziğinin eşsiz ortamına katkı sağlayacak. Türkiye’nin uluslararası caz vokalisti, Polonya’nın Zamosc kentinde düzenlenen Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması’nda birincilik ödülü alan Sibel Köse ile kusursuz tekniği ve ustalığıyla “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görülen caz gitaristi Neşet Ruacan, 31 Ağustos’ta caz severlerle buluşacak. 

Julia Erikssen ise 1 Eylül’de caz rüzgarı estirecek konserinde ziyaretçilere, keyifli anlar yaşatacak. Müzik tutkunlarının yakından tanıdığı dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles ise 2 Eylül’de muhteşem performansıyla izleyenleri büyüleyecek. 3 Eylül akşamı Mogambo seyircisiyle buluşacak olan Şenay Lambaoğlu ise son albümü “Başka Türlü Bir Şey”deki eserlerini seslendirecek. Son yılların popüler Türkçe şarkılarını caz müziğine uyarlayan Yavuz Akyazıcı da 4 Eylül’de caz severlerle buluşacak.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.