Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

9.Uluslararası İstanbul Opera Festivali 21 Haziran’da Başlıyor

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ‘’9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali’’ 21 Haziran - 07 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa sahne alacak ünlü isimleri İstanbul’da ağırlayacak.

Festival kapsamında sahnelenecek dünyaca ünlü başyapıtlar “Saraydan Kız Kaçırma”, “La Traviata” ve “Zorba”, konusu ve dönemi yansıtan kostümleriyle izler bırakacak. Ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımı ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Festival, yaklaşık 12.000 izleyiciyle buluşacak.   

Leyla Gencer’in Öğrencisi, Soprano Nino Machaidze 21 Haziran 2018’de Zorlu PSM De İlk Kez Açılış Gala Konseri İle İstanbul’da Sanatseverlerle Birlikte Olacak

La Scala Akademi’de Leyla Gencer’in öğrencisi olan, ünlü soprano Nino Machaidze’ye şef Antoni Pirolli yönetiminde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestra ve Korosu eşlik edecek. 21 Haziran 2018 Zorlu PSM ‘de seslendirilecek konserde İstanbul DOB Orkestra ve Korosu ile sanatçı Nino Machaidze, sanatseverlere opera ve klasik müzik eserlerinden örneklerle bir müzik ziyafeti sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.