Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö zam AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici istanbul büyükşehir belediyesi CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm

Akbank Caz Festivali’nde Sosyal Medya Projeleri Düzenlenecek

Bu yıl 27. yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali’nde Cazdan İmgeler, Şehirden Sesler projesi yer alacak.
 
Akbank Caz Festivali, 27.yılında da farklı sosyal medya projelerine yer verecek. 3-19 Kasımda yapılacak festival, caz ve sanatı bir araya getiren Cazdan İmgeler, Şehirden Sesler projesinin ev sahipliğini yapacak. 21 sanatçının eserlerinden oluşan sergi, 17 Temmuz- 27 Ağustos tarihleri arasında Akbank Sanat’ın Instagram hesabı üzerinden takip edilebilecek.

Cazdan İmgeler, Şehirden Sesler projesinde Türk caz ve rock müziğinin önemli figürleri Ceylan Ertem, Korhan Futacı, Yasemin Mori ve Berke Can Özcan’la birlikte yabancı müzik grubu Dengue Fever ile Türkiye’yi birçok kez ziyaret etmiş olan Senon Williams da yer alacak. Projenin bir diğer konuğu, daha önce İstanbul ve Hatay’da mural çalışmalarında bulunan, Amerika’nın grafiti sanatçısı Caleb Neelon olacak. Sergide ayrıca Sadi Güran, Murat Palta, Berkay Dağlar, Burak Dak ve Naz Tansel gibi illüstrasyon dünyasının önemli isimlerinin, Asuman Tanyaş, Levent Aygül, Pınar Akkurt, Merve Kılıçer, Aylin Güngör, Merve Özarslan, Meltem Şahin, Faruk Geyran, Ceren Bülbün gibi vitray, fotoğraf, kolaj, baskı, video ve tasarım gibi alanlarda üretimde bulunan isimlerin de eserleri bulunuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.