Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Akbank Sanat Caz Günleri

Akbank Sanat; 20 Kasım’da Kore’li Soojin Suh Chordless Quartet’ı  Akbank Sanat Caz Günleri kapsamında ağırlayacak. Ankara Kore Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi'nin desteği ile gerçekleşecek konserde, Soojin Suh’a Kore’nin yetenekli genç caz müzisyenleri eşlik edecek.

AKBANK SANAT CAZ GÜNLERİ KONSERİ

20 Kasım 2019, Çarşamba

Saat: 20.00

Soojin Suh Chordless Quartet  

Soojin Suh - Davul

Daniel Ko - Alto Saksafon

Hachul Song - Soprano, Tenor Saksafon

Younghoo Kim – Kontrbas

Davulcu, besteci ve eğitimci SooJin Suh, profesyonel kariyerine Seul’de 2008'de başlamasından bu yana, Kore’nin en gelecek vadeden davulculardan biri olarak ün kazandı. 1984'te Seul’de doğan SooJin, 5 yaşından itibaren klasik piyano,17 yaşından itibarense davul eğitimi aldı. Ardından, New York City College'dan lisans derecesini aldı. City College'dan mezun olduktan sonra Seul'e döndü ve çeşitli müzisyenler ile serbest müzisyen olarak çalmaya başladı. Eşlikçi olarak çeşitli gruplarla yirmiden fazla kayıt yaptı. Grup lideri olarak ise, 2014’te “The Moon In Your Hand”, 2018’de “Strange Liberation” albümlerini yayımldı. Ayrıca, 2018 yılında ünlü ECM plak şirketinden bir albüm çıkaran  The Near East Quartet ile tüm dünyada konserler verdi.

Biletler Biletix’ten  ve Akbank Sanat Danışma’dan temin edilebilir.

Tam: 20 TL Öğrenci: 10 TL

Anahtar Kelimeler:
Akbank Sanat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.