Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

ANKAmall Çocukça İşler Sahnesi Minik Misafirlerini Bekliyor

ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en köklü alışveriş merkezlerinden ANKAmall, gerçekleştirdiği etkinliklerle küçük büyük herkesin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Yenilikçi konseptinin ve zengin marka karmasının yanı sıra düzenlediği birbirinden renkli aktiviteleriyle ziyaretçilerini ağırlayan ANKAmall, kurduğu Çocukça İşler Sahnesi ile minik misafirlerini karşılamaya başladı.

4-5 Ocak tarihinde Sihirli Sandık Kuklalı Çocuk Oyunu ile başlayan Çocukça İşler Sahnesi’nde minik tiyatro severler doyasıya eğlendi. Çocukça İşler Sahnesi’nin eğlenceli dünyasına giriş yapan çocuklar her hafta sonu farklı bir masal kahramanı ile tanışarak hem eğleniyor, hem öğreniyor, hem de enerji depoluyorlar.

Yıl boyu her hafta sonu 13:00 ve 15:00 saatlerinde minik misafirlerini farklı bir oyunla karşılayacak olan Çocukça İşler Sahnesi’ne 4-12 yaş arası tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.