Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist azerbaycan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Ankara'ya Plaj Geliyor

27 Nisan tarihinde Ankara unutulmaz bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Sports International ve Spor Mektebi Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası” Bilkent’te eğlenceli görüntülere ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 28 lisanslı bayan voleybolcu takımları ile kum kortta ter dökecek. Ankara açısından bir ilk olan Plaj Voleybolu Türkiye Voleybol Federasyonu’nun desteği ile 27 Nisan Cumartesi günü başlayacak. İlk iki gün çeyrek final maçlarının oynanacağı turnuvada, final grubuna kalan takımlar bir hafta sonra 4-5 Mayıs günleri yarı final ve final maçlarını oynayacak. Turnuvada ilk üçe girmeye hak kazanan takımlara para ödülü ve çeşitli hediyeler verilecek.

Turnuva süresince DJ eşliğinde canlı performansın yanı sıra Sports International hocaları sahne şovları ile günü renklendirecek. Ankara için “Yaza Merhaba” denileceği organizasyonda voleybol tutkunları maçları yakından takip etme şansına da sahip olacak.

“Ankara Dansa Doyacak”

Türkiye’nin ilk ZES’i (Zumba Education Specialist) Didem Zeybek, 27 Nisan tarihinde Ankara’da Sports International’da sahne alacak. Yeşim Aşti Zumba Instructor Network Member (ZIN) ve Sports International tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik 2 yıl sonra masterclass ile zumba severleri buluşturacak. Katılımcılara 3 saat boyunca spor yaparken eğlencenin zirvesine çıkma şansı sunulacak. Ankara ve çevre illerden yüksek katılımın gerçekleşeceği organizasyonda zumba eğitmenleri de gösterileri ile sahne alacak. Katılım için zumba eğitmeni olma şartının gerek olmadığı organizasyon, eğlenceli figürler ile sağlıklı ve zinde kalmak isteyenleri buluşturacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.