Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Ankara’da Alışveriş Şenliği Var!

Alışveriş bir kültürdür. Kadınların alışveriş alışkanlığı adeta terapi niteliğindedir. Kadın demek, kültür, alışveriş ve şenlik demektir. Başkent Festival ‘de kadınların ihtiyaç duyduğu  tüm ürünler kaliteli olduğu kadar, hesaplı oluşuyla  da ziyaretçileri sevindirecektir.

19-22 Eylül Altınpark Expo Center’da düzenlenecek olan Başkent Festival, bütün Ankara’lı kadınların ve katılımcı firmaların birbirleriyle tanıştığı, sohbet ettiği ve alışveriş yaptığı bir festivaldir. Giyimden aksesuara, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, çantadan ayakkabıya kadar birçok farklı sektördeki firmaları sizler için  bir araya geliyor.

Festivalin amacı; firmalarla müşterileri buluşturmaktır.

Zaman zaman bütün şehirlerde farklı sektörler ve konseptlerde bir çok fuarlar, defileler  ve  festivaller yapılmaktadır. Türkan Eraslankılıç’ ın yönetiminde Ankara ‘da Başkent Festival 6. kez gerçekleştiriliyor. Bu festival, kadınların isteği ve firmaların talebi üzerine gerçekleştirilerek ziyaretçiler ile katılımcıların bu kapsamda birbirleriyle tanışma ve alışveriş imkanı bulmalarını sağlayacaktır. Yine bu festivalde  katılımcılar ve ziyaretçiler ticari, sosyal ve ekonomik anlamda da işbirliği yapma fırsatını da yakalamış olacaklardır.

Sosyal etkinlikler ve sürprizlerle, “Başkent Festival” şenliği sizi bekliyor..

“Başkent Festival” Kimlere Hitap Ediyor?

Başkent Festival’e tüm illerden kadın erkek, genç ihtiyar ayırımı yapılmadan, yediden yetmişe herkes katılabilir. Öncelikle Ankara’da yaşayan kadınları kapsasa da, Türkiye’nin birçok şehrinden katılımcı firmalar ve kadınlar festivale iştirak ediyorlar. 

Başkent Festival’de markalar itibar ve değer kazanır. Hanımlar istediği tüm markaları bulurlar ve büyük indirimlerle alışveriş yaparlar. 

Başkent Festival Ankara’da dört günlük sıradan bir festival değildir. Türkiye’nin her şehrine gidecek olan Başkent Festival Ankara’da başlangıç noktasıdır. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.