Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Ankara’da Kenan Doğulu Rüzgarı Esecek

Açıkhava Güz Konserleri programı sona eren Kerki ve Solfej, maratonuna Ankara Konserleri ile devam ediyor. Kerki – Solfej Ankara Konserleri’nin açılışını ise pop müziğinin en sevilen isimlerinden Kenan Doğulu yapıyor.

Yaz başında çıkardığı yeni albümü ‘Vay Be’ ile büyük beğeni toplayan ve açıkhava konserleri ile binlerce hayranı ile buluşan Kenan Doğulu bu kez Ankaralı sevenleriyle buluşuyor. 26 Ekim Cuma akşamı Ankara Congresium’da sahne alacak olan yakışıklı popçu, ‘Vay Be’ albümünden en yeni şarkılarını ve dillerden düşmeyen eski klasiklerini seslendireceği konserinde Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.