Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Ankara’ya Yıldız Yağmuru

Her yıl düzenlediği konserlerle Ankaralılara müzik ziyafeti yaşatan Kerki ve Solfej bu yıl da konserlere hız kesmeden devam ediyor. Şubat ve Mart ayında Congresium’da gerçekleşecek konserlerde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkacak.

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserlerde birbirinden ünlü isimler sahne alıyor. Congresium sahnesinin bu haftaki ilk konuğu ise duayen sanatçı Erol Evgin. Yıllara meydan okuyan enerjisi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla herkesin hayranı olduğu Erol Evgin, 22 Şubat Cuma akşamı Ankaralılarla buluşacak.

Erol Evgin’in ardından 23 Şubat Cumartesi akşamı sesiyle olduğu kadar sahnedeki danslarıyla da her zaman kendine hayran bırakan Candan Erçetin sahneye çıkacak. Bugüne kadar pek çok parçası liste başı olan Candan Erçetin en güzel şarkılarını başkentlilerle birlikte söyleyecek.

Ankara’da verdiği son konserinde kapalı gişe sahne alan Sertab Erener’de yoğun istek üzerine 8 Mart’ta yeniden başkentlilerle bir araya gelecek. “Sertab’ın Müzikali” ile izleyen herkesten tam not alan Erener, Ankaralı müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.