Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

“Antalya Açıkhava’da Ünlüler Geçidi”

Türkiye’nin birçok şehrinde konser etkinliği düzenleyen Kerki Solfej, ünlü isimleri sevenleriyle buluşturmaya Antalya’da devam ediyor.

Antalya Açıkhava’da 9 Ekim Cuma günü başlayacak konser etkinliklerinde, Sertab Erener, Mabel Matiz ve Koray Avcı sevilen şarkılarını seslendirecek. 

Covid- 19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecek konserlerde, etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar yer alacak ve tüm seyirciler maskeli olacak.

KONSER TAKVİMİ

9 Ekim Cuma – Serab Erener

10 Ekim Cumartesi – Mabel Matiz

17 Ekim Cumartesi – Koray Avcı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.