Öne Çıkanlar Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur Engin Altan Düzyatan Tozu Dumana Kattı Grammy ödüllü İspanyol şarkıcı Buika Başkan Güney Süper Lig İlhan Cavcav cezayir ithalat yasak Ahmet Özkürkçüler İzmit kuruçeşmedeki kültür merkezinin adı erol olçak kültür merkezimi oldu ramazan bayramı kaç gün? atatürk havalimanındaki patlamada ölü sayısı kaça yükseldi kılıçdaroğlu ab büyükelçileri ile kahvaltıdan sonraki konuşması lg teknoloji

Antalya Tiyatro Günleri Başladı

Antalyalıların merakla beklediği etkinlik, 3. Antalya Tiyatro Günleri 13 Aralık’ta tiyatroseverler ile buluştu. Birbirinden değerli tiyatro sanatçılarının yer aldığı oyunlar tiyatroseverlere muhteşem bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Antalya Tiyatro Günleri 13-17 Aralık’ta 3. kez şehirde sanat rüzgarı estirecek.

Programda Fırat Tanış’ın Gel Tanış Olalım tiyatro oyunu, Betül Arım’ın Dışarıda Hiçbir Şey Var! oyunu, kadrosunda Şenay Gürler gibi değerli isimlerin yer aldığı Nereye Gitti Bütün Çiçekler oyunu ve Antalyalı çocuklar için Alis Harikalar Diyarında çocuk oyunu yer alıyor.

Bu yılın temasında doğaya dikkat çekiyor…

3. Antalya Tiyatro Günleri Programının temasında vurgu bu yıl doğaya çekiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.