Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Aşık Veysel, Vefatının 45. Yılında Anılıyor

Aşık Veysel, vefatının 45. yılında Şişli Belediyesi’nin düzenlediği özel bir gece ile anılacak.

19 Mart’ta yapılacak gecede Cengiz Özkan ve Ender Balkır, ozanın unutulmaz türkülerini seslendirirken Bakırköy Sanat Akademisi Tiyatrosu “Aşık Veysel” müzikal oyununu sahneleyecek.

Halk ozanı Aşık Veysel, Şişli Belediyesi’nin Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde düzenlediği müzik ve sanat dolu bir gece ile anılıyor.

19 Mart akşamı düzenlenecek gecede Cengiz Özkan ve Ender Balkır, sevilen Aşık Veysel türkülerini seslendirirken, Bakırköy Sanat Akademisi Tiyatrosu Veysel’in hayatını müzikal bir oyun ile sahneye taşıyacak. 90 dakikalık tek perde “Aşık Veysel” müzikal tiyatro oyunu ile ünlü ozanın 79 yıllık uzun ince yolculuğunun hikâyesi, türküler eşliğinde Şişli’de anlatılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.