Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Ayla Çelik Tüm Aşıkları Bir Araya Getirdi!

“Daha Bi Aşık” albümü ve albüme adını veren çıkış şarkısıyla müzik listelerinin üst sıralarındaki yerini alan Ayla Çelik, albüm öncesi yaptığı sürprizi sevenleriyle buluşturdu.

Albüm henüz yayınlanmadan önce sosyal medya mecraları üzerinden hayranlarına “Her sabah daha bi’ aşık uyandığınız her kim varsa, onunla çekilmiş fotoğrafınızı bana gönderin, sizinle video yapalım!” diye seslenen Ayla Çelik’e yüzlerce fotoğraf ulaştı.


VİDEOYA ARKADAŞ DESTEĞİ!

Yüzlerce dinleyiciden gelen fotoğraflarla derlenen “Daha Bi’ Aşık” lirik videosunda Ayla Çelik’in sanat ve cemiyet hayatından dostları da göze çarpıyor. Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira, Metin Şen ve eşi Aslı Şen, Gökhan Tepe ve eşi Aylin Tepe’nin birlikte çekildikleri fotoğrafların yanı sıra Ayla Çelik de uzun süredir birlikte olduğu Barbaros Utku ile fotoğraflarıyla videodaki yerini alıyor.


“Daha Bi’ Aşık” lirik videosu Sony Music Türkiye YouTube kanalında sizlerle!

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Anahtar Kelimeler:
Ayla çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.