Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd chp Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Azerbaycanlı Piyanist -Şef İpekyolu Orkestrası İle Sahnede

17 Temmuz ve 18 Temmuz akşamı yönetimini Azerbaycanlı genç Piyanist-Şef Turan Manafzade’nin İpekyolu Orkestrası Magusa’da orkestra şefliğini yapacak. 
 
2017 Temmuz ayında Kıbrıs’ta gerçekleşecek Uluslararası İpekyolu Müzik Konferansında Türkiye’nin önemli müzik kurumlarından isimlerin yer aldığı İpekyolu Orkestrası’nın şefliğini yapacak olan Manafzade, 21. Uluslararası Magusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’nde, 17 Temmuz akşamı Othello Kalesi'nde İpekyolu Orkestrası ile birlikte ve Bekir Küçükay ile ayni gün, iki farklı konserle sahneyi paylaşacaklar. 


Kıbrıs’ın Magusa Kenti'nde “3. Uluslararası İpek Yolu Müzik Konferansı" 17-19 Temmuz 2017 tarihleri arasında, MÜZED (Müzik Eğitimcileri Derneği) önderliğinde, TÜRKSOY (Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı) ile TÜRKMEB (Türk Dünyası Müzik Eğitimi Birliği) ortaklığında ve ISME (Uluslararası Müzik Eğitimi Birliği) desteği ve Doğu Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde zengin bir içerik ve değerli katılımcıların katkılarıyla gerçekleştirilecek.
 

Programda, Türk dünyası bestecilerinin eserleri yer alacak ve orkestranın, gelecek yıl Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de gerçekleşecek 33.ISME 2018 Bakü Dünya Konferansı (International Society for Music Education)'nda da yer alması da planlanıyor.
 
Kıbrıs’ta 2 önemli konser gerçekleştirecek Manafzade, İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında ünlü İtalyan Sef Antonio Pirolli ile şeflik çalışmalarına devam ediyor.

21. Uluslararası Magusa Kültür Sanat Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor
1 Temmuz akşamı başlayan ve 19 Temmuz’a kadar sürecek olan 21’inci Uluslararası Magusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
21’inci Uluslararası Magusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali 3 Temmuz pazartesi akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Şebnem Ferah Konseri ile devam etmişti.



Festival ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için magusa.org/festival sitesini ziyaret edilebilir.

Kıbrıs konser tarihleri:
 
17 Temmuz
Yer: Othello Kalesi (20. Uluslararası Magusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Kapsamında)
Saat: 21.30
18 Temmuz
Yer: Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı
Saat: 19.30

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.