Azınlıkta Kaldık’a İstanbul’da Büyük İlgi

Seneler önce sahnelediği tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile yeniden seyirci karşısına çıkan ve büyük ilgi gören Uğur Yücel, yoğun istek üzerine yine İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Kerki Solfej organizasyonuyla 9 Kasım Cumartesi TİM Show Center’da sahneye çıkacak olan Yücel anıları ve hikayeleriyle seyirciye keyifli bir akşam yaşatacak.

Sahnelendiği yıllarda büyük beğeni toplayan Uğur Yücel’in tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ seneler sonra yeniden güldürüyor. Yoğun istek üzerine 9 ve 16 Kasım'da İstanbul seyircisiyle buluşacak olan Uğur Yücel, seneler sonra yeniden sahnede olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyor

İzleyenlerin büyük ilgi gösterdiği ve gösteri boyunca keyifli anlar yaşadığı gecede, Uğur Yücel sahnede yine muhteşem bir performans sergileyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.