Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri tüik erdoğan gürcistan ORDU tamer hassan filmleri çin izmir büyükşehir belediyesi izmir David Dastmalchian rusya

Bakırköy’de Lüküs Hayat Müzikali

İstanbul Eczacı Odası Gençlik Tiyatrosu, Bakırköy’de Lüküs Hayat Müzikali ile 13 Mayıs’ta seyirciyle buluşacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Zafer Cenap Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek oyunda üniversitelerin eczacılık fakültelerinde okuyan öğrenciler sahneye çıkacak.

İstanbul Eczacı Odası Gençlik Tiyatrosu, Ekrem Reşit Rey tarafından yazılmış ve Cemal Reşit Rey tarafından müzikleri bestelenmiş olan Lüküs Hayat Müzikali ile 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahnede olacak. Oyunun yönetmeni Eczacı Aylin Koç, ücretsiz sahnelenecek oyuna tüm tiyatroseverleri davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.