Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

"Barış Manço Anısına Single Ve Klip''

Başarılı rockçı Hakan Ergün, Barış Manço'nun unutulmaz eserlerinden birisi olan Ahmet Beyin Ceketi adlı şarkısını single olarak çıkardı ve bu şarkısını çektiği güzel bir kliple taçlandırdı.

Single ve klip hakkında kısa bir açıklama yapan Hakan Ergün " Bizler Barış ağbinin şarkıları ile büyüdük. Onun sayesinde ıspanak yemeyi, araçların arka koltuklarında oturmayı, diş fırçalamayı sevdik. Bende manevi bir değeri olan "Ahmet Beyin Ceketi" adlı şarkısına single yapıp klip çektim. Bugün müzik dünyasında olmamın en büyük sebeplerinden biri olan Barış Manço'ya saygı ve teşekkür anlamında yaptığım çalışmada gitarda Gür Akad, Can Güney, bas gitarda Cem Gürel eşlik ederken şarkımızın aranjesini de Ozan Gümrükçü yaptı. Şarkımızın klibinde yönetmen koltuğunda Osman Pekyol oturdu ve herkesin beğeneceğini tahmin ettiğim güzel bir şarkı ve klip çıktı. Klibimiz Net etiketi ile YouTube kanalında yayına girecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Barış Manço
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.