Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Batman Funda Arar'a Doyamadı

Türk müziğinin başarılı seslerinden Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin ikinci konserini Batman'da verdi.

Mardin'de muhteşem konserle startını verdiği ''Yoluma Düşe Şarkılar'' turnesinin ikinci konserini Batman'da veren Funda Arar, burada da coşkulu bir hayran kitlesi tarafından karşılandı. 18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile kendisini izlemeye gelenlere keyifli saatler yaşatan Arar, enerjisi güler yüzü ve performansı ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Konser sırasında seslendirdiği musiki eserlerin ardından ''Ben bu şarkıları babamdan öğrendim. Çocuklarımda benden öğreniyor. Şimdiki gençlerin birçoğu bu şarkıları bilmiyor. Sizden rica siz de çocuklarınıza bu şarkıları öğretin. Öğretin ki; gençler bu eşsiz nağmelere sahip çıksınlar.'' sözleri ile dinleyicilere çağrı yapan başarılı sanatçı, büyük bir sevgi seli ile karşılandığı Batman Salon Rezidans sahnesinde yoğun istek üzerine programını yarım saat uzattı.

Öte yandan Batmanlı kadınların da '' Dünya Emekçi Kadınlar Günü''nü kutlayan Funda Arar, Rahmetli Neşet Ertaş'ı da anarak ''Neşet Usta'nın da dediği gibi... Kadınlar insandır, erkekler insanoğlu. Burada olan olmayan tüm Batmanlı kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum.'' dedi.


Batman konseri sonrası Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edecek olan Funda Arar hız kesmeden Malatya, Antep, Bursa, Ankara, Mersin, Adana, Kayseri ve Konya, Eskişehir ve İzmir'de konserler verecek.

Konser Programı:

10 Mart Cumartesi Malatya Reyyan

11 Mart Pazar Antep Üniversite Kültür Merkezi

18 Nisan Çarşamba Bursa Merinos Kültür Merkezi

20 Nisan Cuma Ankara Congresium

25 Nisan Çarşamba Mersin Kültür Merkezi

27 Nisan Cuma Adana Çukurova Açıkhava

28 Nisan Cumartesi Kayseri Hilton Otel

30 Nisan Pazar Konya Dedeman

2 Mayıs Çarşamba Eskişehir Anemon Otel

6 Mayıs Pazar İzmir Arena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.