Bayramda 8 Yeni Film Vizyona Giriyor

Bayramda 8 Yeni Film Vizyona Giriyor
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 8 film vizyona giriyor. Bayram tatilinde 2’si yerli 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.
 
The BFG
Steven Spielberg'in yönettiği ve başrollerinde Rebecca Hall, Mark Rylance, Bill Hader ile Jemaine Clement'in oynadığı "The BFG" (The Big Friendly Giant) bugün vizyona giriyor.
"Charlie'nin Çikolata Fabrikası" ve "Matilda" gibi dünyaca ünlü çocuk kitaplarının yazarı Roald Dahl'ın aynı adlı eserinden beyaz perdeye uyarlanan film, fantastik bir dünyaya kapı açıyor.
Filmin konusu şöyle:
İnsanları yememe kararı verdiği için kendi türü arasında dışlanan sevimli bir devin yetimhanedeki Sophie isimli küçük bir kızla arkadaşlığını işleyen yapımda fantastik dünyanın sert kuralları çocuk masumiyetine karşı duruyor.


 
Midnight Special
Jeff Nichols'un senaryosunu yazıp yönettiği filmin başrollerini Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst ile Adam Driver paylaşıyor. Bilim kurgu türündeki filmin konusu şöyle:
Bir baba ve 8 yaşındaki oğlu her şeyden ve herkesten amansız bir kaçış içerisindedir; zira baba oğlunun bir takım doğaüstü güçlere sahip olduğunu keşfeder. Oğlunu koruyabilmek için peşlerindeki polislere ve çeşitli gruplara yakalanmadan korunaklı bir yere kaçış planı yapar.
 


Arınma Gecesi: Seçim Yılı
Tüm dünyada 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden Arınma Gecesi serisi, üçüncü filmi "Arınma Gecesi: Seçim Yılı" ile izleyiciyle buluşuyor. James DeMonaco'nun yönetmenliğini yaptığı devam filminin başrollerinde Frank Grillo, Edwin Hodge, Betty Gabriel, Kyle Secor ile Elizabeth Mitchell oynuyor.
Gerilim ve korku türündeki filmde, Amerika'nın yeni kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için kampanya yürüten senatör henüz amacına ulaşamadan Arınma Gecesi gelip çatıyor. 24 saatlik özgürlüklerine veda etmek istemeyen suçlular da bu kez senatörü hedef alıyor.
 


Hitler'e Suikast
Yönetmenlik koltuğunda Oliver Hirschbiegel'in oturduğu filmde Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaubner ile Felix Eitner başrolü paylaşıyor. Yönetmen Hirschbiegel'in son filmi "Hitler'e Suikast", 1939 yılında Hitler'e yapılan suikast girişimini konu alıyor.
 


Bir Kadın + Bir Erkek
Başrolde Oscar ödüllü Jean Dujardin ile Elsa Zylberstein, Christophe Lambert ve Alice Pol'in oynadığı filmin yönetmenliğini Fransız sinemasının usta isimlerinden Claude Lelouch yaptı.
Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacak olan film, başarılı ve çekici bir film bestecisi olan Antoine adındaki bir adamın, iş için Hindistan'a gidişini ve kendisiyle tam anlamıyla zıt bir karakterde olan Fransa Büyükelçisinin eşi olan Anna'ya aşık olmasını konu alıyor.


 
Küçük Şövalye Trenk
Anthony Power'ın yönettiği animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmeleri Georg Sulzer, Axel Prahl, Johannes Zeiler ile Denis Lyons'a ait.
Film, kapana sıkıştırılan ejderha ile savaşmaya çalışırken bu ejderhanın hiç bilinmeyen bir yönünü keşfeden Trenk ve arkadaşlarının macerasını anlatıyor.
 


Babaannem
Meral Çetinkaya, Mehmet Can Mincinozlu, Tuna Kiremitçi ile Özgül Koşar'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan bulunuyor.
Kağıtların geri dönüşümü üzerinden bir insanın mazide yaşadıklarına ve iç hesaplaşmalarına odaklanan film özetle şöyle:
Mehmet varlıklı bir ailenin çocuğudur. Bir gece trafik kazasında annesini ve babasını kaybeder. Bu olay onun için çok zor bir sürecin başlangıcıdır. Bir süre sonra annesinin ve babasının yaptığı dolandırıcılıklar yüzünden her şeyini kaybeden genç, bir gece hayatına son vermeyi dener. Hastanede gözlerini açtığında ise karşısında babaannesi Zehra Hanımı bulur. Babaannesi, bundan sonraki tüm hayatını onu iyileştirmeye adayacağını söyler.
 


Üç Harfliler 3: Karabüyü
"Siccin" ve "Musallat" film serilerinin yönetmeni Alper Mestçi'nin yeni filmi "Üç Harfliler 3: Karabüyü"de başrolleri Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Metin Yıldırım, Özay Fecht ve Merve Ateş paylaşıyor.
Film, anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen bir kadının evini kiraya vermesi ve daha sonra tuhaf kiracılar yüzünden ailesinin hayatının kabusa dönmesini konu alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.