Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

“Beni Nükhet Duru Sanıyorlar”  Kabaresi Turnede

Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” Kabaresi Bodrum, Antalya ve İzmir’de izleyiciler ile buluşuyor.  
 
Sanatçı Nükhet Duru’nun 40 yılı aşkın müzik kariyerinde hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını, yol arkadaşlarını, 70’leri, 80’leri ve 90’ları anlatan ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabare gösterisi, turneye çıktı. Bodrum, Antalya ve İzmir’de sahne alacak olan Duru’nun turne programı Duru’ya ait resmi instagram hesabından açıklanıyor.

Nükhet Duru ile yapılan nehir söyleşilerden hareketle tasarlanan ve TMP&SGM tarafından sahneye taşınan kabare gösterisinde Duru'ya, beş kişilik bir orkestra eşlik ediyor.

Edinilen turne programı şöyle:
17 Ağustos Bodrum
18 Ağustos Antalya
19 Ağustos Bodrum
24 Ağustos Bodrum
26 Ağustos İzmir

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.