Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Bilkent Center Sanat Festivaline Büyük İlgi

Yerli yabancı 50 sanatçıyı buluşturacak ve Ankara’ya yepyeni bir ruh katacak Bilkent Center Sanat Festivali başladı.

Sanatseverlere 14 Mayıs’a kadar resim ve heykel sanatının inceliklerini ve heyecanını yaşatacak festivalde, sanatçıların canlı performansları büyük dikkat çekiyor.  Yılın en iyi sanat etkinliği olmaya aday festivalin organizasyonunu ünlü ressam Adil Ocak ve sanat yazarı Vecdi Uzun üstleniyor. Festivalin küratörlüğünü de Rahmi Çöğendez yapıyor.



Bilkent Sanat Festivali resim, heykel workshop çalışmaları, piyano dinletileri, dans gösterileri ve müzayedelerle büyük bir sanat şölenine dönüşecek. Resim ve heykel sanatının yanı sıra sanatın her dalına ilişkin atölye çalışmaları ve konferanslarla büyük ilgi gören festivale ünlü heykel sanatçısı Fabien Nizam Güner ve ünlü Yunan ressam Spyros Georgas da katılıyor. Festivalde çocuklar da kendileri için düzenlenen özel alanlarda doya doya resim yapabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.