Öne Çıkanlar meclis gülben ergen Ebru Gündeş ambulans İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu yeşil türbe ted KADRO abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi muş kılıçdaroğlu

Bilyoner Winterfest'in 6 Farklı Etkinlik Deneyimiyle Uludağ’da Eğlence Anlayışı Değişiyor!

Bilyoner Winterfest bu sene yeni açılacak olan festival kulübü Vibe ile birlikte toplamda 6 ayrı alanda müzik severlerle buluşacak.

Son zamanların en yetenekli sanatçı ve DJ’lerine ait canlı performansların, özel şovların ve gösterilerin gerçekleşeceği festival kulübü Vibe kapılarını 30 Ocak’ta Fransız DJ ve prodüktör “THE AVENER”in gerçekleştireceği eşsiz performans ile açıyor. Vibe, festival süresince Ezhel, Synapson, Ozan Doğulu, Abdullah İnal, Bhaskar, Burak Yeter, Deeperise, Arem Özgüç, Arman Aydın, DJ Artz&Bugy, Şehinşah, Sezer Uysal, Aytaç Kart, Khonktar, Levent Özbay, Boygar, Jabbar gibi son zamanların en yetenekli sanatçılarını Uludağ’da ağırlayacak.

GÜN BOYU 6 FARKLI SAHNEDE EĞLENCE DEVAM EDECEK

Bilyoner Winterfest’in katılımcılarıyla ilk defa buluşacak olan diğer iki yeni sahnesi “KUYTU” ile ‘Grand Yazıcı Mandıra Sahne’ canlı ve elektronik müzik severlerin buluşma noktası olacak. Her gün saat 17:00-20:00 saatleri arasında binlerce kişinin katıldığı Uludağ’ın en kalabalık after-ski partileri Beceren Cafe’de, BBQ Parti Grand Yazıcı Teras’ta, Bilyoner Winterfest klasiği haline gelen Red Bull Kayak Odası Partisi Dj Levent Özbay’ın canlı performansıyla Grand Yazıcı Kayak Odası’nda gerçekleşecek.

BİNLERCE ÜNİVERSİTELİYLE BİRLİKTE EĞLENMEYE HAZIR OL!

Her yıl Türkiye’nin birçok üniversitesinden gençlerin akın ettiği Bilyoner Winterfest, bu yıl oluşturduğu yeni festival içeriğiyle farklı eğlence deneyimi arayan üniversiteli gençlerle 30 Ocak’ta buluşacak. 30 Ocak-3 Şubat/ 3-7 Şubat/ 10-14 Şubat tarihlerinde 3 farklı dönemde gerçekleşecek festivale ait detaylar winterfest.com.tr’de!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.